Anticelulitna masaža

Celulit je uzrokovan nepravilnošću u vezivnom tkivu kože što stvara 'narančinu koru' . Ovo stanje kože je češće kod žena nego kod muškaraca i obično se vidi oko bedara, stražnjice i trbuha. Ipak, postoji nada! Celulit može biti protjeran poboljšavanjem cirkulacije na zahvaćena područja, a to možete postići redovitom masažom tijela koja sadrži eterična ulja za celulit.

Što je celulit? Uzroci celulita? Može li eterično ulje pomoći u borbi protiv celulita?


Što je celulit?

Koža se sastoji od masnog tkiva samo ispod površine. Ovo masno tkivo povezano je sa slojem vezivnog kolagenskog tkiva . Sve dok je masno tkivo glatko, koža će biti glatka i bez celulita.

Smanjenje masnih tkiva ...

Kada ova struktura masnog tkiva započne slabljenje (s dobi, dobitkom na težini, itd.), Vaša koža počinje izgledati isprekidano i neravno. Što slabije vezivno tkivo postaje, više će se pojavljivati celulit i pregib na koži.

Sliči narančinoj kori ...

Celulit je lako uočiti. Izgleda poput narančastog ljuštenja. Mnoge žene primjećuju prvi celulit nakon trudnoće posebno na bedrima, stražnjici i kukovima.

Prirodni pristupi ...

Kroz opsežnu studiju, pronađeno je nekoliko prirodnih pristupa za otapanje celulita. Neki su uključivali strategije koje biste koristili za smanjenje tjelesne masti u drugim dijelovima tijela. Dakle, dobar režim prehrane i vježbanja je nužan za uništavanje celulita.

Eterična ulja - trajno uklanjanje celulita ...

Preporuka je koristiti eterična ulja za celulit uz lokalnu primjenu kako bi ga se riješilo trajno.

Uzroci celulita:

Hormoni

Hormoni imaju tendenciju da utječu na proces detoksifikacije našeg tijela. Mijenjajuće razine estrogena u ženskom tijelu u trudnoći, porođaju i menopauzi sprječavaju ispiranje otrovnog otpada iz limfnih čvorova što dovodi do akumulacije 'džepova masti'.

Loša cirkulacija

Nepravilna prehrana uz slabu oksigenaciju može povećati rizik stvaranja celulita sprječavajući odvod otrovnog otpada iz potkožnog tkiva .

Nepravilna prehrana

Prehrana igra ključnu ulogu u stvaranju celulita. Bez zdrave, uravnotežene prehrane, masnoća će se nakupljati. Također utječe i na metabolizam tijela, što rezultira nepotpunim odbacivanjem otrovnog otpada. Prekomjerno teško tijelo ne može učinkovito ukloniti toksine iz tijela. To uzrokuje napadaje gladi i stalnom žudnjom za slatkom i prerađenom hranom. Takve navike dovode do začaranog ciklusa i akumulacije toksina koji je teško razbiti.

Čimbenici načina života

Žene koje puše i / ili piju višak kofeina i alkoholnih pića imaju veći rizik od celulita. Lijekovi, cigarete i alkohol dehidriraju tijelo. Nikotin također ulazi u krvotok i sprječava učinkovitu limfnu drenažu.

Masno tkivo postaje preopterećeno otrovnim tvarima i ojačava se u tom procesu. Rezultat: koža dobiva neprimjeren izgled koji se pojavljuje u obliku celulita na površini. Nedostatak vježbi u kombinaciji s nezdravom prehranom dodatno dovodi do povećanja masti i naknadnog stvaranja celulita.

Stres

Stresni utjecaji hormona i različitih drugih hormona međusobno se miješaju. Stres također ometa sposobnost tijela da ukloni toksični otpad. Stres također dovodi do prejedajućeg nagona koji uzrokuje neprirodne naslage masti oko bedara, stražnjice i kukova. Svi ti čimbenici pridonose celulitu.


Zašto masaža eteričnim uljima?

Masaža oslobađa toksine i potiče limfne čvorove da ispuste otpad kroz znoj, urin itd. Ona poboljšava teksturu kože i uklanja celulit u nekoliko mjeseci.

Eterična ulja imaju različita svojstva koja im pomažu u sprječavanju i liječenju različitih zdravstvenih problema. U slučaju celulita, eterična ulja potiču čišćenje, toniranje i restaurativnu akciju koja poboljšava kožu tako da izgleda mlađe.

  • Mnoga anticelulitna eterična ulja također su lipolitički aktivna. To znači da otapaju masti i pomažu u mršavljenju.
  • Neka ulja za celulit daju diuretsko djelovanje koje pomaže metabolizmu tijela izbaciti toksine kroz urin.
  • Neka ulja čiste i toniraju kožu kako bi uklonili nečistoće i uravnotežili neujednačenost.
  • Neka ulja za celulit imaju limfotonična djelovanja; oni izravno rade na limfnim čvorovima kako bi pomogli bubrezima, koži i drugim detoksikacijskim sustavima da svoj posao rade bolje.


Trajanje tretmana: 45 min/160 kn

Paket od 10 anticelulitnih masaža: 1400 kn (akcija tijekom lipnja 1100 kn

                                                                           + pripravak za celulit GRATIS)