Jyotish

Jyotish kao "samayavidya" je znanost o pravim trenucima, koja se u vedskoj tradiciji koristi najmanje zadnjih 25 stoljeća. Kao znanje,koje je djelomično mistično, djelomično matematičko, razumijeva ili predosjeća, odnosno interpretira svjetlost Sunca, Mjeseca, planeta i zvijezda.

Upravo takav astrološki vedski koncept proučava povezanost pojedinca i univerzuma, gdje je moguća potvrda da je ljudski život unatoč mnogim komplikacijama i frustracijama, ipak nadgledan i upravo tako vođen. Poput znanosti uma Jyotish podrazumijeva sistem proračuna, kada će se kod osobe pokrenuti pojedini sklop podsvjesne projekcije - planete!

Natalna karta kao astralno, emocionalno tijelo individue, donosi priču o individualnoj duši te njenim potencijalima odnosno preprekama u povezanosti sa univerzalnom dušom. Ona nam daje uvid u spremište podsvijesti, program i put. Devet planeta reflektiraju obrasce na naše astralno tijelo, odnosno utječu na naše čakre te se manifestiraju u događaje. Jyotish ukazuje na trenutke otpuštanja podsvjesnih očekivanja, nada i želja, te demona strahova i sumnji, na svjesnu razinu, a upravo to otpuštanje se naziva događajem. Osvještavanjem, osvjetljenjem, svojih podsvjesnih obrazaca možemo mijenjati našu kartu, teatar našeg života na način da se astralna razina ne manifestira na fizičkoj, odnosno postići neutralnost ili obustavu reakcije na projekciju, što donosi sve dublji unutarnji mir. Osvještavanjem mijenjamo svoje duhovno, mentalno, emocionalno a samim time i fizičko.

Zato Jyotish znači svjetlo. Sretno!

ॐJyotish konzultacijeॐ


Osobni profil

*analiza stanja fizičkog tijela - energetske blokade, područja bolova, prevladavanje elemenata u tijelu koji određuju ayurvedsku doshu

*analiza stanja mentalnog tijela, vezanosti uma, emotivne vezanosti

*analiza potencijala odnosno prepreka na planu partnerskih odnosa, obiteljskih odnosa, poslovnih odnosa, materijalnog blagostanja

*analiza odgovornosti i slobodne volje


Periodi života

*analiza povoljnih perioda za ostvarenje potencijala (5 godina)

*analiza perioda mirovanja gdje akcije neće donijeti povoljan ishod (5 godina)

*analiza tranzita (5 godina)


Analize koje uključuju drugu kartu

*usporedna analizu partnera, članova obitelji,poslovnih partnera (potreban pristanak druge strane)

*analiza karte firme u kojoj radite (potreban datum osnivanja firme, obrta i sl.)


Povolji trenuci

*izračun prashne, povoljnog trenutka za početak nekog novog područja na partnerskom, poslovnom, obiteljskom planu i sl.


Preporuka

unaprijed postaviti 5 pitanja


Vesna je započela sa učenjem Jyotisha 2003. godine nakon svog prvog odlaska u Indiju, gdje dobiva ime Jyoti, vidjevši kako je ta disciplina prisutna u svakodnevici svakog pojedinca, prativši svaki važniji životni događaj. Proučavanjem drevnog znanja Rishija Parashare, Bepina Beharia, Prash Trivedia, učenja Barbare Pijan Lama, dugogodišnjim analizama, od 2009. Godine započela je osobna savjetovanja sa ciljem kako bi osobama pomogla uvidjeti svoje podsvjesne te nesvjesne obrasce i programe u životu, a samim time i događaje. Od 2011. usavršavala je znanje jyotisha kod indijskog pandita, Dr. Pandit Satia, te 2016. godine dodatno upoznaje i uči posebnu granu jyotisha - Nadi jyotish - najstariju metodu analize na osnovu stare tradicije starih zapisa na palminom lišću, od mađarskog astrologa Gabora Babinskog. Jyotish analize radila je pri osobnim savjetovanjima, održavala predavanja, prezentacije i analize u Harmony centru na otoku Pašmanu, Gong master trainingu na Platku, te surađivala i asistirala u drugim metodama osobnih tretmana, gdje natalna karta donosi dodatni uvid u stanje pojedinca.

Vaš Jyoti


Vrijeme savjetovanja: 60 min

Cijena savjetovanja: 300 kn

*za analizu koja uključuje dodatnu kartu 500 kn

Detaljnije o Jyotishu možete pratiti na facebook stranici JyotishJoy of conscious living