Vi možete biti kreator najboljeg sebe!

2017-09-03

Činjenica je da svi mi želimo biti zdravi, vitalni, puni energije i entuzijazma, zar ne? - jednostavno pitanje. Samo...kako se to može postići? - tu dolazimo do problema . Ma tko bi to znao - rekli bi mnogi. Čini se da je to jedno od tih vječitih filozofskih pitanja, odgovor na koji ne bi mogli doznati nikada. Nerazriješena ostaje ta dilema kod mnogih osoba, kojima tajne zdravlja i vitalnosti, nažalost, ostaju vječito nedostupne.

Da bi stvar bila još gora, često nismo ni svjesni kako se zapravo osjećamo. U nekim slučajevama čak ne znamo reći što to nama znači "osjećati se dobro". Da li to jednostavno znači da nismo prehlađeni, da nemamo nikakvu kroničnu bolest, da nas apsolutna ništa u ovom trenutku ne boli? Istina je - to jesu karakteristike "zdrave" osobe, međutim, često nije nužno tako. Pitajte sebe da li mislite da se danas možete osjećati bolje? Ako možete - onda ste na pravom mjestu. Pružite si mogućnost pomaknuti svoje granice i istražite svoje potencijale.
Znamo da je u našem kaotičnom životu teško pronaći vremena za sebe i u takvim trenucima skloni smo ići linijom manjeg otpora, naime, skloni smo potpunom odustajanju od odgovornosti za vlastito zdravlje, u korist "stručnjaka" koji "znaju voditi brigu o zdravlju". Pouzdate se u neku "magičnu pilulu" koja će sve riješiti, a da vi ne morate brinuti o tome i ... ostanete razočarani.

Zaboravili ste da ako Vi nećete preuzeti odgovornost za vaše zdravlje - nitko neće. To je na kraju krajeva vaše tijelo i vi ćete s njime živjeti. Prema tome, vaša je najveća odgovornost da brinete o tom tijelu i pružite mu sve najbolje da bi vam dobro služilo .
Ako ste zanemarili tu brigu i u ovom trenutku vaše tijelo ne služi vam kako biste htjeli, ako je bolesno i neuravnoteženo, nikako nemojte očajavati! Shvatite da vi niste žrtva loše sreće ili loših gena, nego loših NAVIKA, a vaš je glavni zadatak vratiti izgubljenu ravnotežu, pružiti tijelu mogućnost da se samo iscijeli. Put prema zdravlju i vitalnosti sastoji se u malim koracima koji radite svaki dan. Zdravlje nije samo završni cilj, nego kontinuirani proces, a u tom procesu važno je shvatiti da se život ne događa Vama, nego da Vi imate utjecaj na njega, da imate moć mijenjati sebe i svijet oko sebe.
Možete izabrati put prema vlastitoj vitalnosti ovog trena. Aromaterapija je prirodan i suptilan način koji obuhvaća vaše fizičko, emocionalno i mentalno zdravlje.