O nama

Dobro došli!

Drago nam je što ste tu, jer to znači da ste odlučili učiniti nešto za sebe. Ideja za ovaj Centar nastala je kao rezultat potrebe za sagledavanjem, razumijevanjem i prihvaćanjem čovjeka kao jedinstvenog bića, koji je od pretjerane vanjske buke, zaboravio na sebe. Želja nam je dati Vam toplo mjesto u kojem ćete se osjećati kao kod kuće, u kojem možete biti potpuno spontani, slobodni, sigurni i Svoji. Ili vratiti se Sebi; energični i odmorni. Mjesto kojem ćete željeti dolaziti zbog zajedničke sinergije, terapijskih vještina, naše podrške - ljubavi prema čovjeku.

                                                                                                                              Kata & Iva

Ekaterina

Aromaterapeut

Ekaterina ili Kate dolazi iz daleke Rusije, a u Hrvatsku je došla "igrom slučaja" i kako ona kaže, to je bila najljepša "slučajnost" ikada. Ovdje se prvi put susreće s prirodnim terapijama i cjelovitim promatranjem čovjeka koji joj otvaraju apsolutno novi svijet i u nepovrat transformiraju pogled na život.

Shvaćanje da su mnoge zdravstvene tegobe rezultat krivog načina života, pogrešnih odluka i jednostavnog neznanja, inspiraju Katu da krene putem istraživanja i proučavanja rješenja koje nam nudi priroda. Tako se upoznaje sa aromaterapijom i eteričnim uljima - čarobnim pomoćnicima koji imaju veliki utjecaj na naše fizičko, emotivno i mentalno blagostanje. Kate je po struci diplomirani prevoditelj hrvatskog i poljskog jezika, a uz to i certificirani aromaterapeut. U aromaterapiji je pronašla svoj pravi izražaj i ispunjenje, te se kontinuirano nastavlja usavršavati u tom području. Veliki joj je užitak dijeliti s drugima svoja znanja, ljubav prema prirodi i životu, a svojim glavnim ciljem smatra inspirirati druge ljude na promjene i osviještavanje svojih potencijala. Osim aromaterapije, zanima je nutricionizam, joga, planinarenje, a otvorena je i upoznavanju svih tehnika rada na sebi i pomoći drugima. 

Iva

Aromaterapeut i PEAT procesor

Autobiografija u nastajanju :)